Bursa - Muğla TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ kura çekilişi yakından takip edilmeye devam ediyor. İlk evim için kura çekilişini bekleyenler, TOKİ kura sonuçlarını araştırıyor. 28 Ocak Cumartesi günü Bursa ve Muğla için kura çekilişi yapılacak. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonrasında sonuçlar e-devlette yayınlanıyor. Peki, Bursa-Muğla TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

Abone ol

TOKİ ilk evim ilk işyerim projesi kura çekilişinde bugün Bursa ve Muğla var. Toplam 250 bin konut için yapılan TOKİ kura çekilişi devam ediyor. 28 Ocak Cumartesi günü yapılacak TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı haberimizde. Peki, TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi belli oldu mu? İşte Bursa-Muğla TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

28 Ocak Cumartesi günü Muğla ve Bursa için yapılacak TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı yayınlanıyor.

Bursa'da Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Yenişehir için çekiliş saat 10.00'da başlayacak.

Muğla'da kura çekilişi Merkez, Bodrum ve Fethiye için yapılacak. Muğla Menteşe Atatürk Spor Salonu'ndan canlı yapılacak çekiliş saat 10.00'da başlayacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada TOKİ kura sonuçları çıkacaktır.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ OCAK 2023

28-29 Ocak: Muğla

29-31 Ocak Balıkesir

30-31 Ocak Aydın

1 Şubat Çanakkale

1-3 Şubat Manisa

4 Şubat Uşak

5-6 Şubat Kütahya

7-8 Şubat Afyonkarahisar

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Tarih belli olduğu zaman güncellenen haberimizle sizlerle paylaşacağız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Emlak Bursa - Denizli TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? Emlak Bursa TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Emlak "İlk Evim, İlk İş Yerim" kampanyası kura çekimleri devam ediyor! 64 il için sonuçlar açıklandı Emlak