TOKİ Bursa - Isparta kura çekilişi sonuçları sorgula

TOKİ kura sonuçları, sorgulanmaya devam ediyor. Bugün, 23 Ocak Pazartesi TOKİ kura çekilişi Bursa ve Isparta için yapılıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

Abone ol

TOKİ kura çekilişi devam ediyor. İlk evim ilk işyerim projesine başvuran vatandaşlar, TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır merak ediyor. Bugün, 23 Ocak Cuma günü TOKİ kura çekilişi Bursa ve Isparta için yapılacak. İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

19 Ocak Perşembe günü Bursa ve Isparta için yapılacak TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı yayınlanıyor.

Isparta 1100 adet konut için kura çekilişi saat 10.00'da başlayacak. Kura çekilişi Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Bursa'da 3 bin 316 konut için kura çekilişi saat 10.00'da başlayacak ve Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osman Gazi Salonu'nda yapılacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ OCAK 2023

23- 24 Ocak: Isparta

23-28 Ocak: Bursa

25 Ocak: Burdur

26-27 Ocak: Denizli

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Tarih belli olduğu zaman güncellenen haberimizle sizlerle paylaşacağız.

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? Emlak Antalya - Kocaeli TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Emlak Gebze TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? Emlak TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Emlak