TOKİ kura çekilişi ne zaman başlayacak?

TOKİ kuraları ertelendi mi, ne zaman başlayacak merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle on bir il etkilendi. Deprem nedeniyle TOKİ kura çekilişleri ertelendi. Peki, TOKİ kura çekilişi ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? İşte detaylar...

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli deprem, on bir ilimizde büyük kayıplara ve hasara yol açtı. Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasında TOKİ kura çekilişi ertelendi. Ertelenen birçok kurumdan başlama tarihleri açıklaması gelince gözler TOKİ'ye çevrildi. Peki, TOKİ kura çekilişi ne zaman başlayacak? İstanbul için TOKİ kura tarihleri belli oldu mu?

TOKİ KURALARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ kura çekilişinde 8. etap başlamış ve İzmir için kura takvimi açıklanmıştı. Yaşanan deprem felaketi sonrasında TOKİ'den şu açıklama geldi:

"Ülkemiz genelinde düzenlenecek olan tüm kura organizasyonları yaşanılan afetten dolayı ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. Organizasyonlarımızda görev alan gerek teknik, gerek idari personelimiz AFAD koordinasyonunda afet bölgelerinde görevlendirilmiştir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz."

Bu açıklama sonrasında TOKİ'den gelen resmi bir kura başlangıcı açıklaması henüz gelmedi.

İSTANBUL TOKİ KURA TAKVİMİ AÇIKLANDI MI?

TOKİ kuraları Mart ayına kadar bitirilmesi düşünülüyordu. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle kura çekilişleri geçici bir süre ertelendi. Son olarak İzmir için kura takvimi açıklanmıştı. İstanbul TOKİ kura takvimi henüz açıklanmadı. TOKİ'de konuyla ilgili açıklama geldiği zaman sizlerle paylaşacağız.

Berfu Yenenler isyan etti! Gündem Kaçak kat değil kaçak bina! Gündem Yapı denetim raporunda 'depreme uygun değil' davası! Gündem Bina sağlamlık testi nasıl yapılır? Emlak