TOKİ Ankara - Hatay kura çekilişi sonuçları

TOKİ kura çekilişi yeni yılda aynı devam ediyor. Bugün yapılacak çekilişle Ankara ve Hatay ev sahipleri belli olacak. TOKİ kura çekilişi canlı yayında yapılıyor. Peki, TOKİ kura çekilişi canlı yayını nereden, nasıl izlenir? TOKİ Kırıkkale kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir?

Abone ol

TOKİ kura çekilişi takvimine göre yarın Ankara ve Hatay için kura çekilecek. Canlı yayında yapılacak kura çekilişi saat 10.00'da başladı. İlk evim ilk işyerim projesi için başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ kura çekilişi sonuçlarını merak ediyor. Bugün yapılacak kura çekilişi Ankara ve Hatay için. TOKİ kura çekilişi toki.tv'den ya da TOKİ Youtube kanalından izlenebiliyor. TOKİ kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

2 Ocak 2023 Pazartesi günü TOKİ kura çekilişi Ankara ve Hatay için yapılıyor. TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ Youtube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ ANKARA VE HATAY KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

Konutta "Yüzyılın kampanyası" geliyor Emlak TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir için kura çekilişi ne zaman? Emlak TOKİ Trabzon ve Nevşehir kura çekilişi sonuçları Emlak Mahkemeden emsal zam kararı Ekonomi