TOKİ Adana kura çekilişi sonuçları sorgulama

TOKİ kura çekilişi Adana Sarıçam ve Yumurtalık ilçeleri ile devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar, canlı yayında kura çekilişini izleyebiliyor. Ve e-devlet üzerinden kura çekilişi sonuçlarını sorgulayabiliyor. Peki, TOKİ kura çekilişi canlı yayını nereden, nasıl izlenir? TOKİ Adana kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir?

Abone ol

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan ilk evim konut projesi kura çekilişi devam ediyor. 250 bin konut projesine başvuran vatandaşlar, TOKİ Adana kura çekilişi sonuçları açıklandı mı merak ediyor. TOKİ kura çekilişi canlı yayında yapılıyor ve TOKİ'ni Youtube kanalından izlenebiliyor. İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayın bağlantısı ve TOKİ Adana kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

12 Ocak Çarşamba günü Adana Sarıçam ve Yumurtalık ilçesi için yapılacak TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı izleyebilirsiniz.  TOKİ Adana kura çekilişi 10.00'da Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde başlayacak.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ ADANA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi sonuçları sorgulama Emlak Apartman aidatı olay çıkarttı Ekonomi Taşınmaz satış sözleşmelerinde yenilik! Başvurular 'e-devlet' üzerinden yapılacak Teknoloji TOKİ Ankara - Adana kura çekilişi sonuçları sorgulama Emlak