İzmir TOKİ kura çekilişi sonuçları burada

İzmir TOKİ çekilişi başladı. İlk evim TOKİ projesinde çekilişler devam ediyor. 8. etap kura takvimi açıklandı. Bugün, İzmir için TOKİ kura çekilişi yapılıyor. Peki, İzmir TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

Abone ol

TOKİ 250 bin sosyal konut çekilişi devam ediyor. 6 Şubat Pazartesi günü kura çekilişi İzmir ili için yapılıyor. Vatandaşlar, TOKİ kura çekilişine büyük ilgi gösteriyor. Canlı olarak yayınlanan TOKİ kura çekilişi sonrasında sonuçlar e-devlet üzerinden sorgulanıyor. İşte İzmir TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

İZMİR TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ kura çekilişi toki.tv ve TOKİ YouTube kanalından canlı yayınlanıyor. İzmir TOKİ kura çekilişini canlı olarak aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada TOKİ kura sonuçları çıkacaktır.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ KURA TAKVİMİ TARİHLERİ 2023

 

Uşak TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Emlak Mardin - Niğde TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi sonuçları Emlak Manisa TOKİ kura çekilişi sonuçları Emlak İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? Emlak