TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir için kura çekilişi ne zaman?

TOKİ ilk evim projesine başvuran vatandaşlar, İstanbul, Ankara, İzmir kura çekilişi ne zaman merak ediyor. 5 milyon üzerinde başvurunun kabul edildiği ilk evim projesi için kura çekilişi, TOKİ tarafından canlı yayında yapılıyor. Peki, TOKİ kura çekilişi nasıl sorgulanır? TOKİ kura takvimi belli oldu mu?

Abone ol

Ev sahibi hayali kuran vatandaşlar, TOKİ ilk evim projesine başvurdur ve her gün TOKİ kura çekilişi canlı yayınını takip ediyor. Her ay yenilenen kura takvimi ile çekiliş tarihleri belli oldu. Peki, TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekilişi nereden, nasıl yapılır?

TOKİ İSTANBUL, İZMİR, ANKARA KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ kura çekiliş takvimi her ay yenileniyor. 5. etap kura takvimi ile Ankara kura tarihi belli oldu. Fakat İstanbul ve İzmir kura çekilişi tarihi henüz belli değil. Çekilişler Mart ayında sona erecek. Buna göre Ocak 2023 TOKİ kura çekim takvimi şöyle;

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut
2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut
6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut
7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş 3 bin 101 konut
10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN, NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra TOKİ kura sonucu sorgulama bölümünde sonucu öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULA

TOKİ Trabzon ve Nevşehir kura çekilişi sonuçları Emlak Mahkemeden emsal zam kararı Ekonomi TOKİ Sivas - Giresun kura çekilişi sonuçları Emlak Gelire göre ödeme ile ev almak imkansız değil Ekonomi