TOKİ Ankara arsa kura çekilişi başladı!

TOKİ arsa kura çekilişleri yeniden başladı. Deprem nedeniyle ara verilen arsa çekilişi Ankara ile başladı. Arsa kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Peki, TOKi kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ arsa çekilişi sonuçları canlı yayın linki ve detaylar haberimizde.

Abone ol

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hayata geçirilen "İlk Evim Arsa" projesinin kura çekimleri başladı. Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle çekilişlere ara verilmişti. TOKİ arsa kura çekilişi Ankara ile başladı. Kura çekiliş saatleri ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte TOKİ arsa çekilişi detayları...

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, kurumun resmi Youtube kanalından yapılıyor. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişini aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

TOKİ arsa kura çekilişi canlı izle

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

Ertelenen TOKİ kura takvimi açıklandı! Emlak TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? Emlak İstanbulluları merak sardı: 1.5 milyon konut nerelere inşa edilecek? Ekonomi Deprem bölgelerinde kullanılacak inşaat malzemeleri için fiyatlar sabitlendi! Gündem