Yarından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 55 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor

Akaryakıt fiyatlarına gelen ÖTV zamlarının ardından, tabelalar sürekli olarak değişmeye devam ediyor. Yarından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 55 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Bu durumda güncel akaryakıt fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar...

Abone ol

Akaryakıta gelen ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri "motorin ne kadar?" "benzine zam geldi mi?" sorularına yanıt arıyor.

Gelen zamlarla beraber büyük bir artış gösteren akaryakıt fiyatları sonrası birçok vatandaş otogaz dönüşüm işletmelerine koştu.

LPG'nin daha ucuz olması sebebiyle otogaz dönüşüm işletmelerinde büyük bir yoğunluk oluştu.

ÖTV zammının ardından akaryakıtta fiyat artışı gerçekleşecek. 21 Temmuz Cuma günü (yarın) itibarıyla motorinde 1 lira 55 kuruşluk zam bekleniyor. Motorine gelecek olan zam sonrası benzine de bir zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Benzin grubunda ise herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

GÜNCEL FİYATLAR

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 32.32 liradan, benzinin litresi ise ortalama 34.05 liradan satılıyor.

SPK'dan 5 kişiye işlem yasağı Ekonomi Ev sahibiyseniz kiracınızı aramayın Ekonomi Gözler Merkez'de! Faiz kararı açıklandı Ekonomi Bakan Şimşek: BAE'ye destekleri için minnettarız Ekonomi