Türkiye’nin franchise fuarına! 5 bine yakın yabancı yatırımcı geldi

Dünyanın en büyük üçüncü franchise fuarı Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın 21’incisi görkemli bir şekilde tamamlandı. 55 ülkeden yatırımcı adayının geldiği fuarın ziyaretçi rakamı 30 bine yaklaştı. Oluşan iş bağlantılarından memnun kalan katılımcıların büyük kısmı, 2024 yılı için ön kayıt yaptırdı. 200 markanın yer aldığı fuarda 27 yabancı firma da yeni franchise bağlantıları kurdu.

Abone ol

Milyonlarca dolarlık iş hacmi yaratan, dünyanın en büyük üçüncü franchise fuarı olarak Medyafors tarafından hayata geçirilen Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın 21’incisi görkemli bir şekilde tamamlandı. Yatırımcıların ticari risklerini en aza indirerek yeni yatılımlar yapmasını sağlayan, tüm sektörlerin en güvenli ticaret platformu Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, emlak sektöründe global bir markaya dönüşen Redstone ana sponsorluğunda gerçekleşti. İstanbul Yenikapı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuarda birbirinden renkli etkinlikler de organize edildi.

BU YIL YABANCI YATIRIMCI REKORU KIRILDI

Fuarda 200'den fazla katılımcı marka yatırımcılarla ciddi sayıda bayilik ve franchise sözleşmesi imzalandı. Katılımcıların neredeyse tamamının 2024 fuarı için ön kayıt yaptırdığı Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın bu yılki ziyaretçi rakamı 28 bin 346 olarak gerçekleşti. 55 ülkeden ziyaretçi gelen fuarın yabancı yatırımcı rakamı 4 bin 713’e ulaşarak yeni bir rekora ulaştı.

İstanbul Yenikapı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde dünyanın dört bir yanından yatırımcı adayının yoğun ilgi gösterdiği fuarda bu yıl Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Rusya, İran ve Malezya başta olmak üzere 10 farklı ülkeden 27 yabancı katılımcı yer aldı.

MALEZYA PAVİLYONU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Fuara ülke pavilyona olarak katılan Malezya standına yoğun ilgi gösterildi. Malezyalı markaların gerek Türkiye pazarına girmesi, gerekse Türk markaların Malezya üzerinden uluslararası pazara yayılmasının önünü açan Malezya Ticaret Bakan Yardımcısı Puan Hajah Fuziah; Malezya ve Türk markaların kuracakları iş birliklerini önemsediklerini dile getirdi.

Fast food ve restoranlardan ev dekorasyonuna, gayrimenkulden güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden kafelere, hazır giyimden eğitime, yazılımdan teknolojiye ve otomotive kadar geniş sektör yelpazesinden katılımcıların bayilik ve franchise vermek üzere yer aldığı Bayim Olur musun? - 21. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, büyük bir network alanı yaratırken, şirketlere yeni şubeler açarak büyüme fırsatı sundu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli maaşı açıklaması Gündem Serbest piyasada döviz açılış fiyatları: 10 Kasım 2023 dolar ne kadar, euro kaç lira? Ekonomi Altın fiyatları son durum: Bugün gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? Ekonomi Hayvancılık yapan vatandaşa büyük müjde! Ekonomi