THY, Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) Amerika Kıtası'ndaki 26'ncı uçuş noktası olan Şili'nin Başkenti Santiago'ya seferleri başlıyor. Bu sefer ile birlikte şirketimiz kıtada 10 ülkede uçuş yapmış olacak.

Abone ol

THY, 18 Aralık itibarıyla İstanbul'dan Santiago'ya her iki yönde Sao Paulo duraklamalı, haftada 4 frekansta uçuş başlatacak. Bu yeni rota ile Türk Hava Yolları, Amerika Kıtası'nda hizmet verdiği toplam destinasyon sayısı 26'ya yükselecek. Bu seyahate çıkmak isteyen yolcuların şirketlerinin resmî web sitesi, mobil uygulaması, satış ofisleri veya yetkili acenteleri aracılığıyla rezervasyon yaptırabilirsiniz.

'KÜRESEL UÇUŞ AĞIMIZI GENİŞLETİYORUZ'

Santiago uçuşları hakkında değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı "Küresel uçuş ağımızı genişletme ve seyahatseverlere benzersiz bağlantı seçenekleri sunma taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz. Yolcularımıza Şili, Türkiye ve dünyanın birçok coğrafyasının büyüleyici güzelliğini Türk misafirperverliğiyle keşfetme olanağı sunuyoruz" dedi.

HOŞGELDİN TÜRK HAVA YOLLARI 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SCL Nuevo Pudahuel Havalimanı CEO'su Nicolas Claude ise “Bu yılın Aralık ayında, Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Santiago Havalimanı'na seferin başlatılmasına başlamasından büyük mutluluk kesilir. Şili ile Türkiye arasındaki bu yeni rota, onun iki ülkedeki hava bağlarını artırarak Şili ülkesinin İstanbul'a ve Uzak Doğu'ya daha kolay erişmesini sağlayacak. Kalite ve hizmet anlayışıyla öncülük eden Türk Hava Yolları ile yapılan bu yeni ortaklık, Şili ile Türkiye arasındaki ekonomik ve turistik ilişkiler de güçlenecek. Bu yeni rotada hem ticari hem de başarı sağlamak için tüm çabalarımızı ortaya koymak, Türk Hava Yolları'na sıcak bir karşılama garantisi veriyor. Hoş geldin Türk Hava Yolları” diye konuştu.

TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası Ekonomi Bakan Şimşek enflasyon için tarih verdi Ekonomi 81 İlde Hastaneler 849 Sağlık Personeli Alımı Başladı! Ebe, Hemşire, Hizmetli, Memur... Yaşam CHP Sözcüsü Yücel'den Sert Açıklamalar Siyaset