SON DAKİKA! Sel bölgesi için KOSGEB Acil Destek Kredisi devrede!

Son dakika haberleri... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sel felaketinin yaralarını sarmak için peş peşe adımlar atıldığını vurguladı. Bakan Kacır yaptığı açıklamada, "Sel felaketinden etkilenen illerimizdeki KOBİ'lerimiz için Kosgeb Acil Destek Kredisi'ni hızla devreye aldık" ifadelerine yer verdi.

Abone ol

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sel felaketinin yaralarını sarmak için peş peşe adımlar atıldığını vurguladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere KOSGEB tarafından 300 bin liraya kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Karadeniz’de sel felaketinden etkilenen illerdeki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin liraya kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını duyurdu.

Bakan Kacır yaptığı açıklamada, "Sel felaketinden etkilenen illerimizdeki KOBİ'lerimiz için Kosgeb Acil Destek Kredisi'ni hızla devreye aldık. Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi afetlerden korusun." ifadelerine yer verdi.

Memur ve emeklinin gözü zam teklifi için TBMM'de Ekonomi Otomobil sahiplerinin kafası karışık! Bir zam daha geliyor Ekonomi 11 Temmuz güncel döviz kuru son durum Ekonomi Bugün çeyrek altın kaç lira? Ekonomi