Son Dakika: Bakan Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Ne zaman açıklanacak?

Son dakika haberleri... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret toplantılarının üçüncüsü hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, "Ekipler çalışıyor. İnşallah bu hafta içinde açıklamayı arzu ediyoruz . Bir rakam yok, komisyonumuz çalışıyor." dedi.

Abone ol
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3. toplantısı hakkında açıklama yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan

3. TOPLANTI NE ZAMAN?

  • Bakan Işıkhan, "Toplantı için henüz karar almış değiliz. Ekipler çalışıyor. İnşallah bu hafta içinde açıklamayı arzu ediyoruz . Bir rakam yok, komisyonumuz çalışıyor." dedi.

İKRAMİYE AÇIKLAMASI

  • Işıkhan, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesine ilişkin ise, "Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, resmi gazeteye çıkar çıkmaz, en kısa sürede biz hazırlıklarımızı yaptık" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Özbekistan mesajı Ekonomi Bakan Bolat açıkladı: Kişi başı milli gelir yükselecek Ekonomi Türkiye'den 73 ülkeye çiçek ihracatı Gündem Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel alımı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? Ekonomi