SGK merkezleri 31 Aralık Cumartesi açık mı?

EYT düzenlemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafında açıklandı. EYT'de yaş sınırı şartı olmadığı haberi ile vatandaşlar, yeni yıla girmeden ve zamlanmadan borçlanma başvuruları için SGK'ler önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Peki, SGK merkezleri yarın 31 Aralık Cumartesi açık olacak mı? EYT askerlik ve doğum borçlanması yarın yapılacak mı?

Abone ol

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. EYT'de yaş şartı aranmadığını duyan vatandaşlar, ilk olarak borçlanma başvurusu için SGK merkezlerine akın etti. Sosyal Güvenlik Kurumu, bir açıklama yayınlandı ve konuya açıklık getirdi. Peki, SGK merkezleri yarın açık olacak mı, EYT borçlanma başvurusu yarın yapılabilecek mi?

SGK MERKEZLERİ YARIN AÇIK OLACAK MI?

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) yapılan açıklamada, "Sosyal Güvenlik il müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik merkezlerimize yapılan borçlanma başvurularının yoğunluğu göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın borçlanma başvurularının alınması adına tüm Sosyal Güvenlik il müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik merkezlerimiz 31 Aralık Cumartesi 09.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecektir." ifadelerine yer verildi.

EYT
EYT'liler ilk maaşını ne zaman alacak? Ekonomi 30 Aralık güncel altın fiyatları Ekonomi 30 Aralık güncel döviz kurları Ekonomi Kuaför ve berberler için yeni karar Ekonomi