Konut fiyatlarında yükseliş önlenecek mi? AK Parti’nin ekonomi programını yazan isim anlattı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan artan konut fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Yılmaz, "Kamuda çalışanlar başta olmak üzere metropollerde kamu hizmetlerinin devamı açısından birtakım desteklere ihtiyaç olduğu açık. Sabit gelirlilere dönük birtakım çok yönlü tedbirler gündeme gelecektir." dedi.

Abone ol

Konut fiyatları deprem felaketinin ardından yükselişini hızlandırdı. Fiyatlar yıllık yüzde 100'e yakın artışla rekor kırdı. 

Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, konut fiyatlarında görülen fahiş artış ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Konut fiyatlarındaki yükseliş önlenecek mi?" sorusuna "Konut arzını artırmaya yönelik çok ciddi bir çaba var. Kamuda çalışanlar başta olmak üzere metropollerde kamu hizmetlerinin devamı açısından birtakım desteklere ihtiyaç olduğu açık. Sabit gelirlilere dönük birtakım çok yönlü tedbirler gündeme gelecektir." şeklinde cevap verdi.

500 liralık banknot mu basılacak? Ekonomi Bitcoin için çarpıcı analiz Ekonomi "Yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attık" Ekonomi Marketlerin itirazlarına mahkemeden ret kararı Yaşam