JPMorgan'ın İstanbul'daki toplantısı: Mehmet Şimşek'te katılacak

Türkiye, FATF gri listesinden çıkarak kredi notlarında, banka görünümlerinde ve enflasyon beklentilerinde iyileşmeler yaşadı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu gelişmeleri uluslararası yatırımcılarla paylaşmak için JPMorgan'ın İstanbul'da düzenleyeceği toplantıya katılacak.

Abone ol
  • Türkiye'nin Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF) gri listesinden çıkması, ülkenin ekonomik göstergelerinde olumlu etkiler yarattı.
  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu süreçte uluslararası temaslarını sürdürerek Türkiye'nin ekonomik potansiyelini yatırımcılara tanıtmaya devam ediyor.
  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ABD yatırım bankası JPMorgan'ın 11 Temmuz'da İstanbul'da düzenleyeceği ve 100'den fazla yatırımcının katılacağı toplantıda yer alacak. Toplantıda, Türkiye'deki yatırım olanakları tanıtılacak ve önemli ekonomik konular masaya yatırılacak.
  • Son dönemde Türk Lirası ve Türk bankacılık sistemi hakkında olumlu notlar veren JPMorgan'ın düzenlediği bu toplantının gündem maddeleri kritik öneme sahip olacak.
  • Kurumun Türkiye ile ilgili son öngörüleri olumlu sinyaller verirken, bu yatırım toplantısında da Türkiye lehine olumlu gelişmeler yaşanması bekleniyor.
  • JPMorgan Chase, finansal piyasalarda büyük bir etkiye sahip olup, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunmakta.
Bakan Şimşek açıkladı! Akaryakıtta yeni dönem Ekonomi Ticaret Bakanlığı'ndan 47 milyon lira para cezası Ekonomi Sigara fiyatlarında şok indirim Ekonomi Faiz indirimi olacak mı? Ekonomi