Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu duyurdu: Nisan ayı kredi ve burs ödemeleri hesapta

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun yaptığı son dakika duyurusuna göre milyonlarca öğrencinin Nisan ayı kredi ve burs ödemeleri yatmaya başladı.

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Nisan 2023 tarihi itibarıyla GSB burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6-10 Nisan tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

TC Kimlik numarasının sonu "0" olanlar 6 Nisan, "2" olanlar 7 Nisan, "4" olanlar 8 Nisan, "6" olanlar 9 Nisan, "8" olanlar 10 Nisan'da ödemelerini alabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, "Sevgili gençler, Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredileriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. İyi ve sağlıklı günlerde harcamanız dileğiyle. GSB her anında hep yanında" ifadelerini kullandı.

Morgan Stanley: Dolar kuru daha da yükselecek! Ekonomi Ev sahiplerinden yeni çözüm: Geçmiş farkı öde! Emlak Emeklilerden sonra sıra gençlerde! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi Ekonomi Altından yeni rekorlar gelecek mi? Düşer mi, yükselir mi? Ekonomi