Fed tutanakları ve Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak?

Fed tutanakları açıklaması, piyasaların bugün için beklediği en önemli olay. Döviz, altın ve kripto para yatırımcıları açıklanacak Fed tutanaklarını bekliyor. Peki Fed tutanakları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak?

Abone ol

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün yayımlayacağı toplantı tutanakları, piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Piyasalar ile birlikte Fed tutanakları, altın, döviz yatırımcısının da merakla beklediği olay. Peki, ABD Fed tutanakları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak?

FED TUTANAKLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Fed'in son para politikası kurulu toplantısının tutanaklarının bugün (22 Şubat Çarşamba) TSİ 22:00'da yayımlanması bekleniyor.

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

FED faiz toplantısı 21-22 Mart tarihlerinde yapılacak. FED Başkanı Powell'ın 22 Mart akşamı saat 21.00'da şubat ayı FED faiz kararını açıklaması bekleniyor.

FED'İN SON FAİZ KARARI NE OLMUŞTU?

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 25 baz puan artırarak 16 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 4,50-4,75 aralığına yükseltti.

Piyasalarda gün ortası Ekonomi OHAL bölgesi için yeni karar: Kısa çalışma ödeneği! Gündem Benzine yarından itibaren indirim geliyor Ekonomi 22 Şubat 2023 Dolar - Euro fiyatları anlık güncel döviz kurları Ekonomi