Enflasyon oranı saat kaçta açıklanacak?

Gözler TÜİK enflasyon açıklamasında. Memur, emekli maaş zamlarını belirleyecek önemli faktör olan Aralık 2022 enflasyon oranı bugün açıklanması bekleniyor. Peki, enflasyon oranı saat kaçta açıklanacak? TÜİK Aralık ayı enflasyon oranı ve altı aylık enflasyon oranı kaç oldu?

Abone ol

Aralık ayı enflasyon oranı herkes tarafından merakla bekleniyor. Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammı büyük ölçüde belirleyecek altı aylık enflasyon oranı bugün belli olacak. Son beş aylık enflasyon oranı 15,11. Peki, Aralık ayı enflasyon oranı kaç olacak? Enflasyon oranı kaçta açıklanacak?

ENFLASYON ORANI SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

TÜİK tarafından Aralık ayı enflasyon verilerinin 3 Ocak Salı günü saat 10.00'dan itibaren açıklaması bekleniyor.

ALTI AYLIK ENFLASYON ORANI NE KADAR OLACAK?

Bugün açıklanacak Aralık ayı enflasyon oranı ile birlikte altı aylık enflasyon farkı belli olacak. Böylece memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammı belirleyecek ilk faktör belirlenmiş olacak. Son beş ay için enflasyon farkı 15,11. Aralık 2022 enflasyon oranına göre altı aylık enflasyon oranı da az sonra belli olacak.

Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok Ekonomi Mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Ekonomi Türkiye, Bulgaristan'a doğalgaz satacak Ekonomi Ankara'da ekmeğe zam Ekonomi