Enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Aralık ayı enflasyon oranı için gözler TÜİK'te. Memur ve emekli zam oranı, Aralık ayı enflasyon oranı ile netleşecek enflasyon farkı ile belli olacak. Binlerce vatandaş, Aralık 2022 enflasyon oranının açıklanmasını bekliyor. Peki, Enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta belli olacak? TÜİK Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı mı?

Abone ol

Enflasyon oranı ne kadar olacak merak ediliyor. Aralık 2022 enflasyon oranı ile altı aylık enflasyon farkı ortaya çıkacak. Buna göre memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam da netleşecek. Bu yüzden enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta belli olacak, altı aylık enflasyon oranı ne kadar oldu, Aralık 2022 enflasyon oranı açıklandı mı merak ediliyor. İşte detaylar...

ENFLASYON ORANI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

Aralık ayı enflasyon oranı açıklaması için binlerce kişi, Türkiye İstastik Kurumu verilerini bekliyor. Memur ve emekli maaş zammında ilk etken olan altı aylık enflasyon oranı, Aralık 2022 enflasyon oranı açıklaması ile belli olacak.

TÜİK tarafından Aralık ayı enflasyon verilerinin 3 Ocak Salı günü saat 10.00'dan itibaren açıklaması bekleniyor.

ALTI AYLIK ENFLASYON ORANI NE KADAR OLACAK?

Memur ve emekliler, 2023'te maaşlarına ne zam yapılacak merak ediyor. Bunun için ise ilk olarak Aralık 2022 enflasyon oranı ile belirlenecek altı aylık enflasyon oranının belli olması gerekiyor. Şimdilik, beş aylık enflasyon farkı yüzde 15,11 olarak açıklandı. Aralık ayı enflasyon oranı ile birlikte net rakam yarın belli olacak.

2023 pasaport ücretleri ne kadar oldu? Ekonomi 2 Ocak 2023 güncel altın fiyatları Ekonomi 2 Ocak 2023 güncel döviz kurları Ekonomi ŞOK fiyatları sabitledi Ekonomi