Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez'den Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? sorusuna yanıt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? sorusuna yönelik Doğalgazda ilk değerlendirmelere göre yılbaşında herhangi bir zam söz konusu değil. Elektrikte de şu anda zam öngörmüyoruz" açıklamasında bulundu.

Abone ol

Yıl sonuna kısa bir süre kala doğalgaz ve elektrik zammı yeniden gündeme geldi. Zam açıklamaları yakından takip edilirken konuyla ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğalgaz ve elektrik zammı hakkında konuştu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde gazeteciler ile buluşarak "Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi?" sorusunu yanıtladı.

ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde gazetecilerle bir araya geldi. "Doğalgazda ilk değerlendirmelere göre yılbaşında herhangi bir zam söz konusu değil. Elektrikte de şu anda zam öngörmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Gübre ve hayvan yemine indirim Ekonomi Memur maaş zammı ne zaman belli olacak? Ekonomi Merdiven altı kömürlere dikkat: Ölümlere yol açabiliyor Ekonomi 2023'de kimlerin işsizlik maaşı artacak? Ekonomi