Emekli sandığı maaşları bayramdan önce yatacak mı?

Emekli sandığı maaşları ödeme tarihi merak ediliyor. 20 Nisan bayram arefesi ve 21 Nisan Cuma günü de Ramazan Bayramı. Emekli sandığı kapsamında aylık alanlar vatandaşlar, bu ayki maaşlarının ne zaman yatacağını araştırıyor. Peki, emekli sandığı maaşları bayramdan önce yatacak mı, ne zaman ödenecek? İşte emekli sandığı maaş ödeme tarihi...

Abone ol

Bayram nedeniyle emekli maaşları ödeme tarihinde düzenleme yapılmıştı. SSK tarafından yapılan açıklama ile emekli maaşları 14 Nisan'da hesaplara geçmeye başladı. Emekli sandığı kapsamında olan vatandaşlar da emekli maaşlarının ne zaman hesaba geçeceğini merak ediyor. Peki, emekli sandığı maaşları bugün mü yatacak? Bayramdan önce hesaba geçecek mi?

EMEKLİ MAAŞLARINA BAYRAM DÜZENLEMESİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli aylık ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacağını duyurdu.

Buna göre, SGK kapsamında ödeme günü 17, 18, 19, 20 Nisan olan emeklilere hem aylık hem de bayram ikramiyesi 14 Nisan'da ödendi. Ödeme günü 21, 22, 23 Nisan olanlara ise 15 Nisan'da ödeme yapıldı. 24, 25, 26 Nisan'da aylık alanların aylık ve ikramiyeleri ise 16 Nisan'da hesaplarına geçti.

Bağkur kapsamında ödeme günü ayın 25 ve 26'sı olanların aylık ve ikramiyeleri 17 Nisan'da ödendi. Ödeme günü, ayın 27 ve 28'i olanların ise 18 Nisan’da hesaplarına yatırıldı.

EMEKLİ SANDIĞI MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklanan emekli maaş ödeme takvimine göre emekli sandığı maaşları ve ikramiyeleri 19 Nisan'da ödenecek.

Dolar/TL’de rekor serisi sürüyor! Dolar ne kadar oldu? Ekonomi Kamu işçileri için toplu sözleşme ve memur zammı görüşmelerinde tarih belli oldu! Gündem Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Ekonomi Görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz Ekonomi