Emekli maaşlarına zam yapılacak mı? Binali Yıldırım: Ciddi bir iyileştirme yapılacak

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği maaş zammı ile ilgili AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Meclis açılır açılmaz özellikle emekliler için 7 bin 500 lira alanlar başta olmak üzere bütün emeklilerle ilgili ciddi bir iyileştirme yapılacak." ifadelerini kullandı.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

A Haber yayınında açıklamalarda bulunan Yıldırım, 2 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye çıkarılan emekli maaşlarının yüksek enflasyon karşısında yetersiz kaldığını dile getirdi.

Düzenleme için yeni yasama dönemine dikkat çeken Yıldırım, "Meclis açılır açılmaz özellikle emekliler için 7 bin 500 lira alanlar başta olmak üzere bütün emeklilerle ilgili ciddi bir iyileştirme yapılacak." ifadelerini kullandı.

"ENFLASYON BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ"

Enflasyona ilişkin de değerlendirmelerde bulunan yıldırım, Türkiye'nin büyümeyi sürdürdüğünü belirtti ve "Enflasyon hükümetimizin birinci öncelliğidir." dedi.

"DÜŞÜŞÜ GÖRECEĞİZ"

Enflasyonun 2024'ün ikinci yarısından itibaren kalıcı olarak ineceğini söyleyen Yıldırım, "Düşüşü göreceğiz." diye konuştu.

Ticaret Bakanlığı harekete geçti! İkinci el Togg satış ilanları incelemeye alındı Ekonomi Dolar ne kadar, euro kaç TL? 23 Ağustos 2023 güncel döviz kuru Ekonomi 7 saat süren 3'üncü görüşmesinde de anlaşma sağlanamadı, hakeme gidilecek Gündem Altın fiyatlarında yükseliş! İşte serbest piyasada güncel altın fiyatları Ekonomi