Dolar-Euro bugün ne kadar oldu?

Dolar ne kadar oldu merak ediliyor ve vatandaşlar, anlık döviz kuru ile güncel Dolar/TL oranını araştırıyor. Euro'nun düşüşü karşısında dolar güne yine yükselişle başladı. Enflasyon verisi açıklanması küresel piyasada doları geriletti fakat Dolar/TL, 19 seviyesini deniyor. Peki, bugün dolar ne kadar, Euro kaç lira? İşte 17 Şubat dolar - euro anlık kurları...

Abone ol

Anlık dolar ve Euro kurları, yatırımcısı tarafından sürekli kontrol ediliyor. Döviz kurları, siyasi ve ekonomik gelişmeler sonrasında değişebiliyor. Geçtiğimiz günlerde 19 lirayı deneyen dolar, güne yükselişle başladı. Euro ise düşüşüne devam ediyor. Peki, şu an dolar ne kadar? Euro kaç lira? 17 Şubat 2023 anlık ve güncel döviz kurları haberimizde.

DOLAR NE KADAR?

Dün, doların satış fiyatı 18,8550 lira idi. Serbest piyasada 18,8600 liradan alınan dolar 18,8620 liradan satılıyor.

EURO KAÇ TL OLDU?

Dün avronun satış fiyatı ise 20,0960 lira olmuştu. 20,0590 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 20,0610 lira olarak belirlendi.



STERLİN KAÇ LİRA?

Serbest piyasada Sterlin 22.7085 liradan alınıyor, 22,2803 liradan satılıyor.

PERAKENDE SATIŞLARI DOLARI GERİLETTİ!

ABD’de perakende satışların ekonominin güçlü kaldığını göstermesinin ardından dolar/TL 18,85'i aşarken, dolar endeksi ise yatırımcıların riskli varlıklara tepki alımı gerçekleştirmesinin etkisiyle 6 haftanın en yüksek seviyesinden bir miktar geriledi.

Çarşamba günü açıklanan verilere göre, ABD’de perakende satışlar, iki aylık düşüşün ardından ocak ayında keskin bir toparlanma göstererek aralık ayındaki %1,1'lik düşüşe kıyasla aylık bazda %3,0 artış gösterdi.

ING analistleri konuyla ilgili paylaştıkları bir notta, "ABD ekonomik yavaşlamasının derinliği, özellikle orta vadede Fed'in gevşemesinin zamanlaması, boyutu ve hızı söz konusu olduğunda, faiz beklentilerinin temel itici gücü olmaya devam ettiğinden, verilerin dolar ve küresel risk ortamı için temel itici güç olmaya devam edeceğini düşünüyoruz" dedi.

16 Şubat 2023 anlık altın fiyatları Ekonomi 16 Şubat 2023 Perşembe Dolar - Euro fiyatları anlık güncel döviz kurları Ekonomi ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına siyasilerden destek Ekonomi İş Bankası borçları silecek Ekonomi