Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan fahiş kiralarla ilgili açıklama: Farkındayız, çözeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında mitinglerine devam ediyor. Son olarak Antalya'da vatandaşlara seslenen Erdoğan, burada birçok meseleye değindi. Erdoğan'ın ele aldığı önemli konulardan biri fahiş kiralar oldu. Cumhurbaşkanı fahiş kiralarla ilgili, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.

Abone ol

Tarihi cumhurbaşkanlığı seçimlerine sadece 12 gün kaldı. Partilerin bu sayılı günlerde çalışmaları iyiden iyiye hızlandı.

Siyasi liderler 14 Mayıs'ta kazanan isim olmak için tüm gücüyle çalışmalarına devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da seçim çalışmaları kapsamında bugün Antalyalılarla bir araya geldi.

Erdoğan, birçok meseleye değinirken hızla artan kira fiyatlarıyla ilgili bir açıklamada bulundu

Cumhurbaşkanı konuşmasında fahiş kiraların neden olduğu sıkıntılardan haberdar olduğunu ve bu sorunu çözeceğini söyledi.

"FAHİŞ ARTIŞLARIN YOL AÇTIĞI SIKINTIYI DA YİNE BİZ ÇÖZECEĞİZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Bu ülkenin ve bu milletin mayasının sağlam olduğunu, felaket anlarında ispatlayarak hepimizin bilhassa da gençlerimizin geleceklerine güvenle bakabilmelerini sağladınız. Sizler 6 Şubat depremlerinde evlerini kaybeden vatandaşlarımıza nasıl kucak açtığınızı gördük. Şehrimizdeki konut sıkıntısının farkındayız. Bunun için Antalya'ya ilk evimle 7150 konut inşa edecek, ilk arsamla 23 bin konutluk altyapılı arsa vereceğiz. Şehrimizdeki 24 bin 258 bağımsız bölümde kentsel dönüşüm gerçekleştirdik. Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı da yine biz çözeceğiz."

Nebati'den enflasyon konusunda çarpıcı mesajlar Ekonomi Cumhurbaşkanı, son yılların en büyük petrol keşfini açıklayacak Gündem Karadeniz gazı Ali Babacan'a sıkıntı yaptı Ekonomi İhracat Nisanda 19,3 milyar dolar oldu Ekonomi