Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: Mutfak ve sıcak su tüketiminde doğal gaz 1 yıl ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Filyos'ta Karadeniz Doğal Gazını Devreye Alma Töreni'ne katıldı. Erdoğan katılmış olduğu törende doğal gaz müjdelerini duyurdu. Erdoğan, ''1 ay boyunca Türkiye'nin tamamındaki konutlarda doğal gaz tüketiminden ücret almayacağız. Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz'' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Karadeniz gazı devreye alınırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen müjdeleri duyurdu. Buna göre mutfak ve sıcak su tüketimi bir yıl tüm vatandaşlara ücretsiz olacak.

Törende konuşan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"Vatandaşlarımızın evlerindeki kullandıkları doğal gazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın bedeli 1 yıl boyunca faturalardan düşülecek. Bu aynı zamanda, önümüzün yaz olduğunu dikkate alırsak, pek çok hanenin neredeyse hiç doğal gaz faturası ödemeyeceği anlamına geliyor.

1 ay boyunca Türkiye'deki tüm konutların doğal gaz tüketiminden ücret almayacağız."

Merkez Bankası rezervleri artışta Ekonomi Fatih Dönmez'den açıklamalar Gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alacak Ekonomi Türkiye'nin enerjide bağımsızlık süreci Gündem