Bakiye Duran ve Reyhan Kalyoncu'dan Depremzedelere Destek Ziyareti

Ultra maratoncu Duran ve Reyhan Kalyoncu, depremzede çocukları ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı.

Abone ol

Kalyon Holding Sosyal ve Kültürel İşler Komitesi Başkanı Reyhan Kalyoncu ile Bakiye Duran, depremzede çocuklarla buluşmak için Adıyaman’a gitti.

MARATON İLE DESTEK

Kalahari Augrabies Ekstrem Maratonu'nda depremzede çocukların eğitimi için koşan Duran, Kalyoncu ile birlikte Oluklu ve Ahmet Hoca köyünde çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN DURUMU

Kalyon Holding'den yapılan açıklamada, Kalyoncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bölgeye ilk günden bu yana destek olduk. Acılarımız hala ilk günkü gibi taze. En çok çocuklar etkileniyor," dedi.

BAKİYE DURAN’IN MESAJI

Ultra maratoncu Bakiye Duran, ziyarette 100 çocuğun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. "Kalahari Çölü’nde orada olma amacım, ülkemizdeki depremzede çocukların eğitimi için koşmak oldu," dedi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER

Ziyaret sırasında depremzede çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Bu tür destek ziyaretleri, çocukların mutluluğu ve ihtiyaçlarının karşılanması açısından büyük önem taşıyor.

Kalyon Holding Sosyal ve Kültürel İşler Komitesi Başkanı Reyhan Kalyoncu ile "Kalahari Augrabies Ekstrem Maratonu"nda depremzede çocuklar için koşan ultra maraton koşucusu Bakiye Duran, Adıyaman’da depremzede çocuklarla buluştu.

THY'nin Kargo Markası Widect'in Birinci Yıl Dönümü Kutlandı Ekonomi HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan Van'daki İşçilerin Mücadelesine Destek Ziyareti Gündem TOGG CEO'su Dünya Yol Kongresi'nde Yenilikçi Mobiliteyi Tartıştı Ekonomi "Bir kuruşu bile bütçeye girmeyecek" Ekonomi