Bakan Şimşek'ten 'Merkez Bankası' sözleri! 'Merkez Bankası kendi işini yapacak'

Seçimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi yönetiminde büyük değişikliğe gitti. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Mehmet Şimşek getirilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışı ziyaretleri dönüşü yaptığı açıklamada Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ı da Şimşek'in önerdiğini söylemişti. Dün 8 saat süren Kabine Toplantısının ardından Bakan Şimşek, Merkez Bankası ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı'na getirilen Mehmet Şimşek'ten Merkez Bankası ile ilgili açıklama geldi.

'MERKEZ BANKASI' MESAJI

Dün ikinci toplantısını gerçekleştiren yeni Kabine'de Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanların sunum yaptığını bildirmişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek toplantının ardından A Haber'e yaptığı açıklamada "Biz yaptıklarımızla konuşulmak istiyoruz. Merkez Bankası kendi işini yapacak" diye konuştu.

Son dakika! Avrupa Merkez Bankası 3 temel politika faizini artırdı Ekonomi Borsa günün ilk yarısında yükselişe geçti Ekonomi Bakan Şimşek, sanayi önderleriyle ile görüşecek Ekonomi Son dakika! Ticaret Bakanlığı o firmaların ipini çekti! Tüketiciyi aldatanlara 39,5 milyon TL ceza Ekonomi