Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı saat kaçta başlayacak?

Asgari ücret zammı için gözler bugün toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonunda. Asgari ücret ara zam sürecinin bayram öncesinde tamamlanması bekleniyor. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret zammı ne kadar olacak?

Abone ol

Milyonları ilgilendiren asgari ücret için ilk toplantı bugün yapılacak. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin bir araya geleceği Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı merakla bekleniyor. Vatandaşlar, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı saat kaçta başlayacak merak ediyor. İşte asgari ücret ile son dakika gelişmeler...

ASGARİ ÜCRET TESPİT KOMİSYONU TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise toplumun tamamını ilgilendiren yeni asgari ücret rakamıyla ilgili süreç bugün saat 14.00'teki ilk toplantıyla başlayacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğindeki toplantıya, işçi kesimini temsilen TÜRK-İŞ, işveren kesimini temsilen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) heyeti katılacak.

Toplantıda, TÜRK-İŞ heyetine Pevrul Kavlak, TİSK heyetine ise Akansel Koç başkanlık edecek.

Basına kapalı yapılması beklenen toplantıda, taraflar görüşlerini dile getirecek ve güncel ekonomik verileri görüşecek.

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Asgari ücret, son zamla net 8 bin 506 lira olmuştu. Asgari ücret için Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olması gerektiğini belirtmişti. Uzmanların asgari ücret beklentisi ise 11 bin 500 lira ile 12 bin 500 arasında.

Fed faiz kararı öncesinde dolar ve euro kurları son durum Ekonomi Altın fiyatları güne nasıl başladı? Ekonomi Asgari ücrete zam mesaisi başladı Ekonomi ABD'deki görevinden istifa etti Ekonomi