Aile destek ödemeleri bugün hesaplarda olacak! Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: 4,3 milyar TL ödeme yapılacak

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında sağlanan desteklerin ne zaman hesaplara yatacağı merakla araştırılırken, müjdeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu. Bakan Göktaş, toplam 4,3 milyar TL'lik desteğin bugün hesaplara yatırılacağını bildirdi. İşte detaylar...

Abone ol

Destek yararlanan hanelere, çocukların masraflarının karşılanabilmesi için aylık ödeme yapılacağını bildiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, programın başlangıcından bu yana hanelere sağlanan destek tutarının 48,1 milyar TL’yi aştığını belirtti.

Bakan Göktaş, “Sosyal refah paylaşımını önde tutan bakış açısıyla, arz odaklı güçlü sosyal yardım sistemini kararlı ve etkin bir şekilde yürütüyoruz. Büyüyen ve gelişen Türkiye’mizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz” dedi.

BUGÜN HESAPLARDA OLACAK

Bakan Göktaş, vatandaşlar tarafından ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilen Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere sağlanan desteğin bugün hesaplara yatırılacağını söyledi.

Bakan Göktaş, “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemeleri bugün hesaplara yatırıyoruz. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay 4,3 milyar TL destek vereceğiz” diye konuştu.

Ekim 2022’de Çocuk Desteği ve Elektrik Tüketim Desteği’nin Türkiye Aile Destek Programı’na eklendiğini hatırlatan Bakan Göktaş, şunları söyledi:

“Desteğimizden yararlanan hanelerimize çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödeme yapıyoruz. Çocuk desteği kapsamında hanelerimize ilave destek sağlıyoruz. Elektrik Tüketim Desteğimiz ile de hanelerimize ödeme yapıyoruz.”
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? Ekonomi Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira oldu? 12 Eylül 2023 güncel döviz kuru Ekonomi Benzin ve motorine büyük zam yolda! Motorin 40 liraya yükseliyor! Ekonomi Güncel altın fiyatları 12 Eylül 2023: Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? Ekonomi