500 liralık banknot mu basılacak? Cevdet Yılmaz'dan açıklama

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, '500 liralık banknotların çıkarılması' ile ilgili "Böyle bir gündem duymadım, ihtiyaç olduğunu da düşünmüyorum. Benim bildiğim böyle bir şey gündemde yok ama dijital para var." açıklamasında bulundu.

Abone ol

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı '500 liralık banknotların çıkarılması' ile ilgili paylaşım sonrası kafalar karıştı.

Buket Aydın, Haber Global ekranlarında konuğu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın konu hakkındaki değerlendirmelerini sordu.

Yılmaz, "Böyle bir gündem duymadım, ihtiyaç olduğunu da düşünmüyorum. Benim bildiğim böyle bir şey gündemde yok ama dijital para var. Türkiye kendi dijital parasını oluşturacak." dedi.

Bitcoin için çarpıcı analiz Ekonomi "Yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attık" Ekonomi Marketlerin itirazlarına mahkemeden ret kararı Yaşam Elon Musk her şeyden para kazanma derdinde Yaşam