Yurt Time spor başvuru ne zaman 2024? Yurt Time spor başvuru nereden, nasıl yapılır?

Yurt Time spor başvuru tarihi merak ediliyor. Yurt Time spor, KYK yurtlarında kalan öğrencilere, deneyim kazandırırken kazanç imkanı sağlayan bir proje? 2. dönem Yurt Time spor başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? 2024 Yurt Time Spor başvuru nasıl yapılır?

Abone ol

Yurt Time Spor 2024 başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan öğrencilerin başvurabildiği proje ile öğrenciler hem deneyim hem de gelir elde ediyor. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler, Yurt Time Spor başvuru nasıl yapılır öğrenmek istiyor. İşte Yurt Time Spor başvuru tarihleri ve başvuru ekranı...

YURT TİME SPOR 2024 BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Proje, KYK yurtlarında kalan birinci sınıfın ikinci dönem ve üstü sınıflarda eğitim gören öğrenciler için geçerlidir. Başvurular, e-Devlet üzerinden yapılıyor. İkinci dönem Yurt Time Spor başvuruları 22-26 Ocak tarihlerinde yapılabilecek.

YURT TİME SPOR PROJESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

YURT TİME SPOR PROJESİ NEDİR?

Proje kapsamında gençler; kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi yirmi altı farklı çalışma alanında görev alabiliyor. Günlük iki, haftalık sekiz saat görev alarak harçlıklarını çıkaran gençler, ayrıca göreve başlamadan önce beş dakikalık spor egzersizleri yaparak sporu yaşam felsefesi hâline getiriyor.

YURT TİME SPOR PROJESİ AMACI NEDİR?

Proje kapsamında, yurtlarda kalan öğrenciler, kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi yirmi altı farklı çalışma alanında görev alabilmektedir. Günlük iki, haftalık sekiz saat görev alarak harçlıklarını çıkaran gençler, ayrıca göreve başlamadan önce beş dakikalık spor egzersizleri yaparak sporu yaşam felsefesi hâline getirmektedir.

Yurt Time Spor Projesinin temel amaçları şunlardır:

Öğrencileri spora teşvik etmek,

KYK'da kalan öğrencilere ek maddi destekte bulunmak,

Öğrencileri yurdun işleyişine dahil etmek.

Okullar ne zaman açılıyor? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? 2024 yaz tatili tarihi nedir? Eğitim e-YDS 2024/1 (İngilizce) sınavı sonuçları açıklandı! Eğitim Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Ankara'da Eğitim Karabük'te meslek liseleri 1 milyon 250 bin lira ciro yaptı Ekonomi