YÖK 13 ilde daha yükseköğretim kurumlarında eğitime belirsiz bir tarihe kadar ara verildiğini duyurdu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 13 ilde daha yükseköğretim kurumlarında eğitime belirsiz bir tarihe kadar ara verildiğini açıkladı. Açıklamada "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Abone ol

YÖK tarafından yapılan açıklamada birçok ilde yükseköğretim kurumlarında eğitime belirsiz bir tarihe kadar ara verildi.

Açıklamada "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir." ifadelerine yer verildi.

YÖK'ten daha önce yapılan açıklamada; Adana, Malatya, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'deki yükseköğretim kurumlarında ikinci bir duyuruya kadar eğitim öğretime ara verildiği bildirilmişti.

Okullar ne zaman açılıyor? Eğitim Deprem nedeniyle bazı sınavların başvuru tarihlerini değişti Eğitim AÖF kayıt yenileme ne zaman? Eğitim Okullar ne zaman açılacak? Sömestr tatili uzayacak mı? Eğitim