YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercih dönemi devam ediyor. Üniversite hayali kuran binlerce aday, 2023-YKS sonuçlarına göre tercihlerini yapmayı sürdürüyor. En fazla 24 tercih yapabilen adaylar, üniversite yerleştirme sonuçları için beklemeye başladı. Peki, YKS tercihleri ne zaman bitiyor? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol

Üniversiteye girmek isteyen adayların 2023 YKS tercih süreci devam ediyor. Adaylar, YKS sonuçları ile birlikte ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzdaki taban puanlarını dikkate alarak tercihlerini yapıyor. Tercihlerini yapan adaylar YKS tercih sonuçları ne zaman belli olacak sorguluyor. Peki, YKS tercihleri ne zaman bitiyor?

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

2023-YKS tercih işlemleri 27 Temmuz'da başlamıştı. YKS tercihleri, 8 Ağustos saat 23.59'da sona erecek.

YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takviminde YKS tercih sonuçları için net bir tarih verilmemiş. Üniversite kayıtlarının 28 Ağustos'ta başlayacağı düşünülürse bu tarihten önce YKS tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

AÖL 3. dönem sınavı ne zaman bitiyor? Eğitim KPSS ÖABT Alan Bilgisi sınavı ne zaman, saat kaçta? Eğitim BİLSEM sonuçları açıklandı mı, sonuçları nasıl öğrenilir? Eğitim LGS 2. nakil dönemi bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Eğitim