YKS başvuru ve üniversite sınavı tarihi belli oldu mu?

YKS başvuru tarihi, üniversite sınavına hazırlananlar tarafından merak ediliyor. ÖSYM sınav takvimi, seçim nedeniyle güncelleniyordu. Peki, YKS başvuru ne zaman, 2023 üniversite sınavı başvuru tarihi belli oldu mu? YKS ne zaman yapılacak?

Abone ol

Üniversite sınavı ve YKS başvuru tarihi için gözler ÖSYM'de. 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı, Haziran ayında yapılıyor. Fakat seçim tarihi ile çakışması ihtimali nedeniyle güncellenmesi bekleniyordu. ÖSYM sınav takvimi açıklandı mı? YKS başvuru ve sınav tarihi belli oldu mu? İşte YKS son dakika gelişmeler...

YKS BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU MU?

YKS başvuru tarihi, ÖSYM sınav takvimi güncellemeye alınmadan önce 9 Şubat - 6 Mart 2023 olarak açıklanmıştı. Deprem nedeniyle ertelenen YKS başvuru tarihlerinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

YKS NE ZAMAN YAPILACAK?

Normal takvimi göre 2023 YKS, 17-18 Haziran'da yapılacaktı. Önce seçim nedeniyle güncellenmeye alınan ÖSYM takvimi, deprem nedeniyle ertelendi. Yeni takvimin açıklanması ile belli olacak YKS başvuru ve sınav tarihlerini en kısa zamanda duyuracağız.

Adana'da okullar ne zaman açılacak? Eğitim Son dakika! Bakan Özer: Adana'da eğitim öğretimi 13 Mart'a erteliyoruz Gündem Bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim Yer değişikliği yapabilecekler Gündem