VGM burs ödemeleri başladı mı, ne zaman başlayacak? 2024 VGM burs miktarı ne kadar?

VGM burs ödemeleri, burs almaya hak kazanan öğrenciler tarafından merak ediliyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan VGM yükseköğrenim burs sonuçları 29 Kasım'da belli olmuştu. Sonuçların belli olmasından sonra VGM, 2024 burs miktarının güncellediği müjdesini verdi. Peki, VGM burs ödemeleri ne zaman başlıyor? 2024 VGM yükseköğrenim burs miktarı nedir?

Abone ol

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2023 – 2024 eğitim yılı yükseköğrenim burs başvuru sonuçları belli oldu. 29 Kasım'da açıklanan VGM burs sonuçları sonrasında burs almaya hak kazanan öğrenciler, burs miktarının hesaplarına geçeceği tarihi öğrenmek istiyor. Peki, VGM burs ödemesi ne zaman başlıyor? 2023-2024 VGM burs miktarı ne kadar?

VGM BURS ÖDEMELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları, burs ödeme aylarında her ayın 10’una kadar banka hesaplarına ilgili Bölge Müdürlüğü tarafından yatırılır. Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı 25 Vakıflar Bölge Müdürlüğünün iletişim bilgilerine www.vgm.gov.tr adresinden erişilebilir.

2024 VGM BURS MİKTARI NEDİR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, X (Twitter) hesabından "2024 yılı yükseköğrenim bursu miktarında artış yapıldı. Genel Müdürlüğümüz tarafından yükseköğrenim öğrencilerimize verilen burs miktarı 1.250 TL’den 2.000 TL’ye çıkarıldı. Ocak ayından itibaren geçerli olacak yeni dönem burs miktarı, tüm öğrencilerimize hayırlı olsun." açıklaması ile VGM burs miktarının güncellendiği müjdesini verdi. 

YÖKDİL 2024 ne zaman, başvuru tarihi nedir? Eğitim İBB burs başvuru sonuçları için gözler o tarihte! Eğitim Vali Gül'den meslek lisesi açıklaması Eğitim AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak, nasıl öğrenilir? Eğitim