Uzman öğretmenlik sınavı soru cevapları ne zaman yayımlanacak? 2023 ÖKBYS sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Öğretmenlik kariyer basamakları sınavı ÖKYBS yani uzman öğretmen ve başöğretmen yazılı sınavı, 19 Temmuz Pazar günü sona erdi. Sınavın bitimiyle birlikte uzman öğretmen sınav soru cevapları ne zaman yayımlanacak merak edilmeye başlandı. Peki, 2023 ÖKBYS sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Abone ol

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik unvanı için ÖKYBS, 19 Temmuz Pazar günü yapıldı. Başvuran öğretmenlerin yüzde 99'u sınava girdi. Online olarak yapılan sınav sonrasında öğretmenler, uzman öğretmen sınav soru cevaplarının yayımlanmasını bekliyor. Peki, 2023 Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ÖKYBS sonuçları ne zaman açıklanacak?

UZMAN ÖĞRETMEN SINAVI SORU VE CEVAPLARI 

19 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı soru ve cevapları 20 Kasım 2023 Pazartesi günü meb.gov.tr adresinde yayımlandı.

Başöğretmenlik Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Uzman Öğretmenlik Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.

ÖKBYS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

19 Kasım'da yapılan uzman öğretmen ve başöğretmen yazılı sınav sonuçları 24 Kasım'da ilan edilecek.

Sömestr tatili ne zaman? 2. ara tatili Nisan ayının kaçında? Eğitim ALES 3 sınavı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Eğitim İlk ders zili Pazartesi çalacak Eğitim AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Eğitim