Son dakika! Talim ve Terbiye Kurulu yeni müfredatı onayladı

Son dakika haberleri... Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, "Yeni müfredat taslağı hakkında iletilen tüm görüş-öneriler, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızca özenle değerlendirildi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin askı sürecinde eğitim paydaşlarından gelen 67 bin 284 görüş ve öneri tek tek tasnif edildi" diye konuştu.

Abone ol
  • Son dakika haberleri... Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, "Yeni müfredat taslağı hakkında iletilen tüm görüş-öneriler, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızca özenle değerlendirildi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin askı sürecinde eğitim paydaşlarından gelen 67 bin 284 görüş ve öneri tek tek tasnif edildi" açıklamasında bulundu.
  • Demirli, "Görüş ve öneriler, şeffaflık, bilimsellik ve katılımcılık ilkelerinin gereği olarak değerlendirilerek öğretim programlarına yansıtıldı" ifadelerini kullandı.
LGS sınav giriş belgesi saat kaçta yayımlanacak? Eğitim ÖSYM duyurdu: 2024 EKPSS sonuçları açıklandı, cevap kâğıtları ve aday cevapları erişime açıldı! Eğitim Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav rehberi yayımlandı: Sözlü sınav ne zaman? Eğitim YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı Eğitim