Okullar ne zaman kapanıyor? 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? MEB karne takvimi

Okulların kapanmasına az bir süre geldi. Öğrenciler ve veliler, mayısın sonlarına doğru yaz tatili tarihini araştırmaya başladı. Bayram tatili sonrasında öğrenciler, sınav maratonu içine girdi. Sınavlardan sonra notların karneye işlenmesi ve karnelerin dağıtılması ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemi sona erecek. Peki, okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatili ne zaman başlıyor?

Abone ol

Yaz tatili, okulların kapanması ile başlayacak. Haziran ayında başlayacak yaz tatili, öğrencilerin gündeminde. Yaklaşık üç ay sürecek yaz tatili için veliler, öğrenciler için planlarını yapmaya başladı ve okullar ne zaman kapanıyor araştırıyor. Peki, 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? 

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2023-2024 eğitim öğretim takvimine göre okullar, 14 Haziran 2024 Cuma günü karnelerin dağıtılması ile tatile girecek. 

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Okullarda eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. Bu tarihte öğrenciler, yaz tatiline girecek. 9 Eylül 2024'de başlayacak yeni döneme kadar öğrenciler, üç aylık tatil yapacak. 

EKPSS ne zaman açıklanacak? 2024-EKPSS sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Eğitim Öğretmen atama başvuruları başladı Eğitim MEB sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır? Eğitim 2024 e-YÖKDİL/3 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? Eğitim