Okullar ne zaman açılacak?

Okulların ne zaman açılacağı merak ediliyordu. Kahramanmaraş depremi sonrasında, deprem bölgesinde tatilin bazı illerde iki hafta, bazılarında bir hafta uzatıldığı açıklanmıştı. Sonrasında tüm yurtta okullar bir hafta tatil edilmişti. Peki, okullar ne zaman açılacak, tatil uzatıldı mı? İşte MEB açıklaması...

Abone ol

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki deprem, on ilimizde büyük hasara yol açtı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bugün tatil ile yeni açıklama yaptı ve uzatıldığını açıkladı. Peki, okullar ne zaman açılacak? Tatil ne zaman bitiyor? İkinci dönem ne zaman başlayacak?

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Eğitim öğretim takvimine göre sömestr tatili, 3 Şubat Cuma günü sona erecekti. 6 Şubat Pazartesi günü ise ikinci dönem başlıyordu. Fakat yaşanan deprem felaketi sonrasında tatil süresi bir hafta uzatıldı.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat’a kadar uzatma kararı aldık." dedi.

MSÜ başvuru saat kaça kadar yapılır? Eğitim Depremzede öğrenciler için eğitim nakli Gündem 15 tatil ne zaman bitiyor? Eğitim BİLSEM sınavı ne zaman? Eğitim