LGS 3. nakil tercih dönemi var mı, ne zaman?

LGS 2. nakil sonuçları açıklandı. Herhangi bir yere yerleşemeyen veya başka okula nakil olmak isteyenler, LGS 3. nakil tarihini merak ediyor. Peki, LGS 3. nakil tercih dönemi var mı, ne zaman? LGS 3. nakil tercihi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Abone ol

LGS kapsamından liselere tercih ve yerleştirme süreci devam ediyor. Son olarak 2. nakil tercih sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için nakil tercih detaylarını açıkladı. Peki, LGS 4. nakil tercihleri nasıl, nereden yapılır?

HİÇBİR YERE YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLER NE YAPACAK?

LGS tercih ve yerleştirme sürecinde son olarak 2. nakil tercih sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar sonrasında MEB, hiçbir yere yerleşemeyen öğrencilerin nakil tercihlerini nasıl ve nereye yapmaları gerektiğini açıkladı.

LGS 3. NAKİL TERCİHLERİ NASIL, NEREDEN YAPILIR?

Herhangi bir yere yerleşemeyen öğrenciler, boş kalan kontenjanlara başvurularını İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonlarına yapacak. LGS 3. nakil yerleştirme başvuruları 8-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 18 Ağustos'ta ise yerleştirme işlemleri tamamlanacak.

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? Eğitim YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu, nereden, nasıl yapılır? Eğitim YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim