KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 KYK burs miktarı ne kadar oldu?

KYK burs sonuçları için öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. 19 Ekim'de sona eren KYK burs ve kredi başvuruları için değerlendirme süreci devam ediyor. GSB tarafından yapılan değerlendirme sonrasında 2023-2024 KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları e-devletten öğrenilebilecek. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol

KYK burs başvuru sonuçları için üniversite öğrencilerin gözü kulağı Gençlik ve Spor Bakanlığında. KYK burs ve öğrenim kredi başvuruları e-devlet üzerinden yapıldı. Değerlendirme süreci bitiminde KYK burs sonuçları e-devletten öğrenilecek. Peki, 2023-2024 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

KYK BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

19 Ekim'de sona eren KYK burs ve kredi başvurularının değerlendirme süreci devam ediyor. Geçen yıl, bu değerlendirme süreci, yaklaşık bir ay sürmüştü. GSB'den gelecek KYK burs sonuçları açıklamasını anında sizlerle paylaşacağız.

KYK BURS VE KREDİ SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları, e-devlet üzerinden sorgulanabilecek. 2023-2024 KYK burs sonuçları belli olduğu zaman aşağıdaki link aktif olacak ve TC kimlik numarası ve şifresi ile sonuçları görebileceksiniz.

KYK burs ve kredi başvuru sonucu sorgulama 

KYK BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?

2024 yılı KYK burs ve kredi rakamını lisans öğrencileri için 1250 liradan 2 bin liraya, yüksek lisans için 2 bin 500 liradan 4 bin liraya, doktora öğrencileri için 3 bin 750 liradan 6 bin liraya çıkarıldı.

Okullar ne zaman açılacak 2023? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? MEB ara tatil tarihleri Eğitim MEB öğretmenlerin talebi üzerine harekete geçti! Eğitim Bakan Tekin'den 'ara tatil' mesajı Eğitim Okullara ara tatil başlıyor! 20 milyon öğrenci için son ders zili Gündem