Çevre Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu!

ÖSYM, KPSS Çevre Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçlarının açıklandığı duyurdu. Adayların, sonuçlara T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecek. İşte KPSS-2022/12 sorgulama ekranı...

Abone ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli personel için tercihleri 07 – 12 Aralık 2022 tarihleri arasında yapıldı. Bu tercihlerin alınması sonrasında yapılan yerleştirme sonuçları açıklandı.

KPSS-2022/12 ÇEVRE BAKANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

07 – 12 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/12 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir.

36 BOŞ KONTENJAN KALDI!

Çevre Bakanlığı sözleşmeli personel için yaklaşık 100 bin kişi tercih yaptı. Lisans ve Önlisans mezunlarından alınan tecihler sonrasında 1551 kişi yerleştirildi. Fakat lisans mezunu için ayrılan kontenjanda 36 boş kontenjan kaldı.

KPSS-2022/2 tercih kılavuzu yayımlandı! Eğitim AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Eğitim KYK bursu ne zaman yatacak? Eğitim KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır? Eğitim