KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM, 2023 KPSS sonuçları için hangi tarihi verdi?

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı olan 2023 KPSS, 23 Temmuz ve 6 Ağustos tarihleri arasında 4 farklı günde yapıldı. Genel Yetenek, genel kültür, ÖABT dallarında yapılan sınav sonuçları için ÖSYM net tarih verdi. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol

KPSS sonuçları için geriye sayım başladı. Kamu Personel Seçme Sınavı (2023-KPSS), Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT şeklinde yapıldı. Sınavlara giren adaylar, başvuru yapacakları yerler KPSS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasını bekliyor. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kamu Personel Seçme Sınavı (2023-KPSS), 23 Temmuz, 29 Temmuz, 30 Temmuz ve 6 Ağustos tarihlerinde yapıldı. ÖSYM, bu KPSS sınavlarının sonuçlarının 25 Ağustos'ta açıklanacağını bildirdi.

KPSS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

KPSS sonuçları, ÖSYM'nin sınav sonuç sayfasından açıklanacak. TC kimlik numarası ve şifre ile sonuc.osym.gov.tr adresinden giriş yapılarak KPSS sonuçları öğrenilebilecek.

YÖKDİL sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? YÖKDİL 2 ne zaman? Eğitim Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim Devamsızlık affı kalktı mı? Liselere sınıf tekrarı mı geliyor? Eğitim İstanbul'da depreme dayanıksız okullardan 50'si için tarih belli oldu Eğitim