KPSS sınav giriş belgesi yayımlandı: ÖSYM'den 2023-KPSS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

KPSS sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayımlandı. Sınav için hazırlıklarını sürdüren adaylar, Aday İşlemleri Sistemi üzerinden KPSS sınav giriş yerlerini öğrenebiliyor. Peki, 2023-KPSS sınavı ne zaman?

Abone ol

KPSS sınav giriş yerleri açıklandı. ÖSYM tarafından yapılacak 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri sınav giriş belgesi nasıl, nereden öğrenilir merak ediliyor.

KPSS 2023 SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL, NEREDEN ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS Sınava Giriş Belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.

KPSS sınav giriş belgesi için tıklayınız

KPSS 2023 NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre KPSS 23 Temmuz 2023'te yapılacak.

SINAV SAATİNE DİKKAT!

ÖSYM, adayları sınav saati hakkındaki uyardı. Buna göre 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra ve 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Bekçi alımı sınav sonuçları belli oldu mu? Eğitim Deprem bölgesindeki öğretmenler için yeni karar Eğitim YKS açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Eğitim Öğretmenler için 3. hizmet bölgesi kararı Gündem