2024-KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl, nereden öğrenilir?

2024-KPSS Alan Bilgisi sınav giriş belgesi yayımlandı. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Alan Bilgisi, 3 ayrı oturumda yapılacak. Her oturumda farklı alanlarda yapılacak. Sınava başvuran adaylar, 2024-KPSS: Alan Bilgisi sınav giriş yeri nasıl öğrenilir merak ediyor. Peki 2024-KPSS: Alan Bilgisi sınavı ne zaman?

Abone ol

KPSS Alan Bilgisi sınav tarihi yaklaşıyor. Üç oturumda yapılacak KPSS Alan Bilgisi sınavına katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) girişi ile KPSS sınav giriş belgesini indirebiliyor. Peki, KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman yapılacak?

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

KPSS Alan Bilgisi sınavına girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilir.

KPSS Alan Bilgisi sınav giriş belgesi için tıklayınız

2024 KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV TARİHLERİ

2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri): 20 Temmuz 2024 saat 10.15

2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye): 20 Temmuz 2024 saat 14.45

2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik): 21 Temmuz 2024 saat 10.15

DGS sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? Eğitim Okullar ne zaman açılıyor, yaz tatili ne zaman bitiyor? Eğitim KPSS önlisans geç başvuru ne zaman? 2024 KPSS önlisans geç başvuru ücreti ne kadar? Eğitim AUZEF final sınav sonuçları açıklandı, nasıl öğrenilir? AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? Eğitim