KPSS AÖBT ne zaman 2024? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

KPSS ÖABT sınav tarihi, başvuru yapan adaylar tarafından merak ediliyor. 2024 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi için başvurular mayıs ayında tamamlanmıştı. Bu hafta sonu yapılan KPSS lisans sınavı sonrasında KPSS AÖBT sınav tarihi sorgulanmaya başlandı. Peki, KPSS ÖABT ne zaman yapılacak, sınav giriş yeri açıklandı mı?

Abone ol

KPSS lisans oturumlarında ilk hafta sonu geride kaldı. KPSS lisans oturumlarından biri de Öğretmenlik Alan Bilgisi. KPSS ÖABT sınavı, öğretmen olmak isteyen, Milli Eğitim Bakanlığı atamalarına başvuru sırasında gerekli bir sınav. Peki, 2024 KPSS ÖABT ne zaman yapılacak, sınav giriş yerleri açıklandı mı?

KPSS ÖABT NE ZAMAN?

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT), MEB öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için
alanlarına bağlı olarak 4 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Sınav saat 10.15'te başlayacak.

KPSS AÖBT SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI? 

KPSS ÖABT sınav giriş yeri henüz açıklanmadı. Bu hafta sonu yapılacak KPSS alan bilgisi sınav giriş belgesi, on gün öncesinde yayımlanmıştı. KPSS AÖBT sınav giriş belgesinin de bu hafta içinde ÖSYM tarafından yayımlanması bekleniyor. Sınav giriş belgesi, ais.osym.gov.tr adresinden yayımlanıyor. 

AÖL sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak? Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman? Eğitim KPSS cevap anahtarı yayınlandı Eğitim Bakan Tekin'den Fransız okulları iddialarına cevap Eğitim Lise tercihleri ne zaman bitiyor? LGS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim