İBB burs sonuçları açıklandı mı? 2023-2024 İBB burs başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

İBB burs sonuçları için üniversiteli öğrencilerin bekleyişi sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine verilecek burs için başvurular 26 Eylül-20 Ekim tarihlerinde alındı. Başvuruların ardından değerlendirme süreci devam ediyor. Sürecin sonunda İBB burs sonuçları online olarak açıklanacak. Peki, 2023-2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol

İBB burs başvuru sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesinde. 2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine verilecek burs başvuruları 20 Ekim'de sona ermişti. Kurul tarafından incelenen değerlendirme sonrasında İBB burs sonuçları açıklanacak. Peki, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sağlanan burs için başvurular 26 Eylül ile 20 Ekim tarihlerinde yapıldı. İBB burs sonuçları, geçtiğimiz yıl aralık ayında açıklanmıştı. Bu yıl da aynı şekilde aralık ayında açıklanması bekleniyor. Başvuruları kabul edilen öğrenciler, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS ile bilgilendirilecektir.

2023-2024 İBB BURS MİKTARI NE KADAR?

İBB burs miktarı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 6 bin TL olarak açıklandı.

İBB BURS BAŞVURULARI NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Değerlendirmede, "Eğitim Yardımı Değerlendirme Kriterleri"ne göre yapılacak sıralama esas alınır. Eğitim yardımı, Değerlendirme Komisyonuyla karara bağlanacaktır.

Eğitim yardımına başvuru esnasında istenen belgelerin eksiksiz olarak yüklenmesi gerekmektedir. Eksik evrak yüklenmesi durumunda başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

AÖL 1. dönem sınavı ne zaman? Açık Öğretim Lisesi sınavı online mı olacak? Eğitim Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? Eğitim Bakan Tekin'den öğretmenlere ikramiye açıklaması Gündem Burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı! Peki ne zaman hesaplara yatacak? Eğitim