ÖSYM duyurdu: 2024 EKPSS sonuçları açıklandı, cevap kâğıtları ve aday cevapları erişime açıldı!

28 Nisan 2024 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın değerlendirme işlemleri tamamlandı ve 2024-EKPSS sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçları ile birlikte sınavda verdikleri yanıtları, cevap anahtarını on gün boyunca görebilecek. Peki, EKPSS sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Abone ol

EKPSS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 28 Nisan'da yapılmıştı. Sınava giren adaylar, EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak merakla bekliyordu. Sınav sonuçları ile birlikte EKPSS soru cevap kağıtları adayların erişimine açıldı. Adaylar, EKPSS sonuçlarına ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden bakabiliyor. 

EKPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

EKPSS sonuçları için ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden vatandaşlık numaraları ve aday şifreleriyle erişebilirsiniz. 

EKPSS sonuçları için tıklayınız

EKPSS SORU CEVAP KAĞITLARI ERİŞİME AÇILDI

Adaylar, EKPSS sınavında verdikleri aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını on gün boyunca görebilecek. 

EKPSS soru cevap kağıdı görüntüleme için tıklayınız  

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav rehberi yayımlandı: Sözlü sınav ne zaman? Eğitim YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı Eğitim MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 MSÜ 2. seçim aşaması ne zaman başlayacak? Eğitim Okullar ne zaman kapanacak 2024? Yaz tatili ne zaman başlıyor, kaç gün kaldı? Eğitim