E-YDS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? E-YDS 9 İngilizce sınavına son giriş saat kaçta?

Elektronik Yabancı Dil Sınavı (E-YDS 9 İngilizce) bugün yapılacak. ÖSYM'nin 4 ildeki e-Sınav Uygulama Binalarında yapılacak sınavın giriş ve çıkış saatleri merak ediliyor. Peki, E-YDS saat kaçta başlıyor, ne kadar sürecek? Salona son giriş saat kaçta? İşte E-YDS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

Abone ol

 ÖSYM tarafından düzenlenen e-YDS 2024/9 İngilizce bugün yapılacak. Adaylar, sınav giriş belgesi ile E-YDS sınav giriş yerini öğrenebiliyor. Sınav giriş belgesi, AİS giriş ile alınıyor. Salona girişler, E-YDS sınav saatinden 15 dakika önce kapanacak. Peki, E-YDS saat kaçta? 

E-YDS SAAT KAÇTA BAŞLIYOR, NE KADAR SÜRÜYOR?

E-YDS 8 sınavı saat 13.45’te başlayacak. Sınav için salona en son giriş 13.30. Bu saatten sonra adaylar sınav salonlarına alınmayacak. Sınav için verilen cevaplama süresi 180 dakikadır (3 saat).

E-YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilirsiniz.

E-YDS sınav giriş yerini öğrenmek için tıklayınız

AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? AÖL yedek salon seçimi nasıl yapılır, kimler yapabilir? Eğitim Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi TBMM'de kabul edildi Gündem E-YDS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? E-YDS 2024/9 (İngilizce) sınavı ne zaman? Eğitim AUZEF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim